Baba-Mama Klub bemutatás

A Kecskeméti Baba-Mama Klub programjairól, életéről adunk tájékoztatást ezen a blog-oldalon.

Programajánló babáknak-mamáknak

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Beszéljük meg!

Linkblog

NOVEMBERI BABA-MAMA KLUBNAP - 2010. november 29. hétfő

2010.11.23. 23:09 - babamamaklub

Következő klubnapunkat 2010. november 29-én, hétfő délelőtt tartjuk 10-12 óráig a régi SZTK előadótermében (Piaristák tere 7.).

 
Program:
1. Pocaklakótól az óvodáig fény-kép-ésszel - gyakorlati útmutató a gyermekfotózáshoz.
Előadó: Lakó Péter, fotográfus
Mi kell a jó gyerekfotóhoz? Fény, kép és ész! Ha ez a három adott, Te is készíthetsz jó képeket a gyerekekről. Péter fotográfusként számos család fontos eseményét és pillanatait örökítette már meg, maradandó emléket alkotva ezzel. 2004-től folyamatosan tart Kecskeméten fotósiskolát. Az Ünnepek előtt úgy gondolom sokat tanulhatunk tőle, hogy egy-két apró fortéllyal és fotós szemmel való látással/gondolkodással ebben az évben a karácsonyi képek egy kicsit szebben örökítsék meg a meghitt családi hangulatot. Nálunk nagyon szép képek születnek otthon ;-) Hozd el a fényképezőgéped és fotózzunk együtt ezen a délelőttön!!!    
 
2. Beszéljük meg! Kérdezz, felelek! - kötetlen beszélgetés és tapasztalatcsere a babavárás, szoptatás, gyerekneveléssel kapcsolatban.
Vezetik: Szabó Béláné Rita, védőnő, IBCLC szoptatási szaktanácsadó és Lakó-Tóth Edit a Kecskeméti Baba-Mama Klub szervezője.
Azt hiszem, hogy 3 nap 3 éjjel tudnánk ezekben a témákban beszélgetni és tapasztalatot cserélni. Édesanyaként kimeríthetetlen kérdésünk, gondolatunk van, amit jó közösen megbeszélni és meghallgatni más gyakorló anyukatársak véleményét. Kérdezz Te is bátran és segíts másokat tapasztalataiddal! 
 
Szeretettel várunk minden leendő kismamát, pocaklakós kismamát valamint hozzátartozókat, érdeklődőket!
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a klub.babamama@gmail.com e-mail címen!!!
 
A házigazdák: Szabó Béláné Rita, védőnő és Lakó-Tóth Edit, szervező
 
További információ kérhető: klub.babamama@gmail.com e-mail címen vagy a 30/205-2981-es telefonszámon.

A bejegyzés trackback címe:

https://babamamaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr172469221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mary2 2010.11.25. 22:53:22

Sziasztok, látom a babafotó téma lesz nálatok, szeretnék egy kellemes élményt megosztani veletek.
Csak ha mégsem sikerülnek majd a képek ahogy szeretnétek, van egy ismerősöm aki nagyon aranyos képeket készített kis műtermében, ahol még most kezd el ezzel foglakozni.
Mivel most kezdi az árai is kezdeti árak, azaz nincs is ár ! mert az elhasznált papír háttér árát kéri csak el ( 2 e Ft körül max. ) és cserébe 1-2 órán át a babával foglalkozik, az összes képet retusálva CD-n adja, a legjobbakból papírképet is ad, felratok karácsonyra, bármilyen lehet, - szóval nagyon családias légkörben, kedves gyerekzene mellett, mivel saját gyerekei is vannak nagyon megértő ha pl a gyerkőc nem akar együttműködni az elején - ajánlom honlapját : wwww.artyphotos.hu - keressétek meg. Mary

Sulák Sándor 2013.01.10. 15:03:05

Hamamrosan nyílik új bababoltunk!
Kínálatunkból:babakocsi, járóka, hordozó,autósülés,babaruha,és minden ami a babának kellhet!
Ne feledjétek:Bababirodalom.com "A babafutár"
Bababolt: WWW:bababirodalom.com


süti beállítások módosítása