Baba-Mama Klub bemutatás

A Kecskeméti Baba-Mama Klub programjairól, életéről adunk tájékoztatást ezen a blog-oldalon.

Programajánló babáknak-mamáknak

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Beszéljük meg!

Linkblog

Közös baba-mama(-papa) játék a Kölyökparkban - 2009.07.13.

2009.07.15. 15:18 - babamamaklub

Közös nyári játékra hívtuk tagjainkat a Malom Bevásárló Központ 4. emeletén nemrég nyílt Kölyökparkba. Mint minden összejövetelünkre, ide is ingyenes volt a belépés. A találkozón készített képek megtekinthetők az alábbi linken: http://www.baon.hu/galerialp/31231.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Kölyökpark vezetőségének ezért a remek lehetőségért. (A Kölyökparkról további információk elérhetők a www.kolyokpark.hu weblapon).

Eredeti terv szerint limitálni szerettük volna a résztvevők létszámát, de aztán úgy döntöttük, hogy minden érdeklődőt szeretettel várunk. Kicsit izgultam, mert 38-an! jelezték előre részvételi szándékukat. A találkozó előtti estén lefekvés előtt azon morfondíroztam: vajon hogyan fog elférni 38 babakocsi a helyszínen?!?

Aztán bebizonyosodott, hogy felesleges volt az aggodalom, mert minden rendben ment. Gyorsan benépesítettük a játékteret. Bár egy kicsit nagy volt a hangzavar és a sürgés-forgás, de úgy érzem (és a visszajelzések is ezt igazolják), hogy nagyon jól éreztük magunkat.

Örömmel láttam, hogy több apuka is elkísérte a gyerekeket/anyukákat. Kellett is az erősítés, mert a babák teljesen otthon érezték magukat: nagy lendülettel vetették magukat bele az új terep felfedezésébe, a felnőttek pedig rohangáltak utánuk. A nagy csúszda is kihívás volt a csöppségeknek, de sokan még inkább apa/anya ölében ülve érezték magukat biztonságban.

Mi, Boti fiammal rendszeres látogatói vagyunk a Kölyökparknak, remélem Veletek is összetalálkozunk egyszer!

Következő találkozónkat várhatóan szeptember második felében tartjuk.

További kellemes nyári napokat kívánok mindenkinek, üdvözlettel:

 

Lakó-Tóth Edit

Kecskeméti Baba-Mama Klub szervező

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://babamamaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr981247607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picipille 2009.07.29. 13:37:08

Szia Edit!

Most találtam Rátok....nagyon jó ez a kis blog-ötlet, sok sikert hozzá! Annak pedig még jobban örülök, hogy nálunk jártatok és vittétek a KölyökPark hírét. Sokan visszatértek azóta hozzánk, ami igazán jól esett!!!

Minden jót!

Szilvi ( a kecskeméti KölyökParkból)
www.kolyokpark.hupont.hu


süti beállítások módosítása