Baba-Mama Klub bemutatás

A Kecskeméti Baba-Mama Klub programjairól, életéről adunk tájékoztatást ezen a blog-oldalon.

Programajánló babáknak-mamáknak

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Beszéljük meg!

Linkblog

Már százan vagyunk!!!

2008.11.20. 16:21 - babamamaklub

Címkék: kezdet elérhetőség cim

Kedves Anyukatársak!  

 

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy létrejött a Kecskeméti Baba-Mama Klub blog!

Számomra nagy esemény, hogy a Kecskeméten működő szülés-szoptatás felkészítő baba-mama klub 100. bejelentkező tagját köszönthetjük! Ünneplésként (vagy éppen ünneplés helyett) keltettem életre ezt a blog-ot.

Arról, hogy név szerint ki volt a 100. bejelentkező tag, majd az évzáró (decemberi) baba-mama klubnapon értesülhettek.

Persze, tudom, tudom, hogy egy rövid kis bemutatkozással illett volna kezdenem. Ez sem marad el, megteszem, íme:

Lakó-Tóth Edit vagyok, első gyermekünk Botond (nekünk csak Boti) 2007. augusztus 30-án született. Hogy telik az idő!!! Most így leírva olyan távolinak tűnik már ez az időpont, mégis mintha tegnap lett volna.

A kecskeméti szülés-szoptatás felkészítő baba-mama klubot Szabó Béláné Rita (védőnő, IBCLC szoptatási szaktanácsadó) évek óta lelkesen vezeti. Ritának köszönhető, hogy a TAVAM hálózathoz csatlakozva minden évben tavasszal Kecskeméten is vannak Születés Hete rendezvények.

Ritával először még Botival a pocakomban találkoztam a 2007-es Születés Hete rendezvénysorozat kapcsán. Majd Boti születése után nagy-nagy segítséget kaptunk tőle. Nélküle nem tudtam volna Botit anyatejjel táplálni.

Marketinges szakemberként 2008. elején ajánlottam fel Ritának, hogy segítek a baba-mama klub szervezésében, amelyet szívügyemnek tekintek. Úgy tűnik, hogy munkám nem hiábavaló, hiszen folyamatosan jelentkeznek be az újabb és újabb tagok és egy-egy klubnapon egyre többen vagyunk.

Köszönöm Nektek a szervezésért járó pozitív visszajelzéseket, bár magam is tudom, hogy több idő és nagyobb energia ráfordítással sokkal jobban is működhetnénk, de azt is érzem, hogy jelenleg ennyi fér bele.

Továbbra is örömmel várom a segítő felajánlásokat és fogadom a szervezéssel kapcsolatos építő kritikákat!

 

Lakó-Tóth Edit

E-mail: klub.babamama@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://babamamaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr44779693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D_Gabi 2008.12.09. 23:17:39

Kedves Edit!
Leszek én az első kommentelő. :-)
Szerintem jó kezdeményezés a blog.
Hogy tervezed, miről fog szólni? A baba-mama találkozókról, annak témáinak kifejtéséről, vagy úgy egyébként a várandósságról, szoptatásról, gyermeknevelésről?

Sok sikert és kitartást a blogoláshoz!

Gabi


süti beállítások módosítása